logo
Jeg er uddannet danse- og jazzballetinstruktør. Jeg har blandt andet undervist ved Margrethe Heisters Gymnastikinstitut i Hellerup og er endvidere svømmeuddannet på Gerlev Idrætshøjskole samt gennem kurser i aquajogging ved SATS Danmark, DGI Byen, Herning, Hillerød og Kildeskovshallen.
+45 27 33 01 55
helen@aquajogging.dk
Stadion Allé 11, 2960 Rungsted Kyst
Search

Hvorfor Aquajogging?

lær mere

Hvorfor aquajogging?

Aquajogging er ideelt til opstramning af mave-bækkenbund, er konditionskrævende, men også til dig, der blot ønsker en lidt anderledes motionsform. Er en velegnet motionsform for gravide. – og husk at aquajogging også er for mænd og børn!

Aquajogging er for alle, der har lyst til at komme ud og røre sig. Allerede efter få lektioner kan resultatet ses. Man bevæger hele kroppen, men med lav belastning. Aquajogging er derfor en sport, som alle kan være med til og giver en særlig form for velvære.

TILMELD DIG HER
AVISARTIKEL

Hvad siger kunderne?

Aquajogging har haft en utrolig positiv indvirkning på min begyndende slidgigt i knæ og ankler. Hvor gåture i foråret og sommer gentagne gange gav mig hæmmende smerter i flere uge efter, har jeg i den grad fået styrket både fødder og ben i en sådan grad, at smerter og uro i benene er pist væk.
– Jaine Holst

Sorry, the comment form is closed at this time.