Alle kan være med

Aqua-jogging er for alle der har lyst til at komme ud og røre sig. Man bevæger hele kroppen, men med lav belastning. Aqua-jogging er derfor en sport alle kan være med til.
Aqua-jogging henvender sig til alle, også til dem med nedsat bevægelsesfrihed ( fx ryg problemer, knogle og knogleskørhed, muskellidelser), overvægtige, ældre og mennesker med svag lungefunktion.

Graviditet

For de gravide er aqua-jogging en ideel måde at dyrke motion på, da maven hen ad vejen bliver meget tung at bære. Vandet overtager nemlig en stor del af vægten, så kroppen kan bevæge sig meget friere end på landjorden.
Kvinderne i dag er alle godt klar over at ammestuehistorier om, at som gravid er det bedst at lægge sig på sofaen og slappe af, for længst er afvist af sundhedssektoren. Forskning viser også, at gravide, der er i god fysisk form, kommer nemmere igennem fødslen.
Der oprettes et specielt hold udelukkende for gravide.

Overvægt

I kampen mod overflødige kilo kan Aqua-jogging også være en hjælp, da det øger forbrændingen, giver slankere lår, fastere bagdel og desuden et stærkere hjerte.

Genoptræning

Veltrænede atleter og dansere med skader kan bruge Aqua-jogging som træning for at bevare konditionen og muskelstyrken.

viagra